Lån til investeringer

Etter at folk har kjøpt seg hus, bil, hytter og annet er vi ofte interessert i mer risiko. I første omgang må man sikre seg gode omgivelser og et trygt liv, for deretter å fortsette å bygge en formue, om det er det man ønsker seg. De fleste nordmenn fokuserer på primærbehov for deretter å kjøpe hytter og annet moro. Det er et mindretall som prøver å skape mer enn de egentlig trenger.

Det finnes mange småinvestorer i Norge. Mange bruker penger på eiendom. Det er vanlig at folk kjøper seg en leilighet eller hus for så å leie dette ut. Det er ikke så dumt å leie ut boliger. Du tar opp et lån på 85% av kjøpesummen. De resterende 15% kan du ta opp i ditt egent hus. Du ender da opp med og ikke spytte inn en eneste kroner. Dette igjen gjør at du slipper alt som heter kontantstrømsbyrde på privatøkonomien. Kjøper du noe som koster deg noe må du vanligvis betale kostnaden. Kjøper du riktig utleieprosjekt dekker utleien alle kostnadene du har med renter, lån og med ekstrakostnader. På denne måten kan du fort bygge deg opp som en lokal eiendomsbaron.

Du må starte

For å bli en lokal eiendomshai må du faktisk starte. Du må kjøpe deg det første stedet og du må gjøre det smart. Har du ikke egenkapitalen så kan det være smart å søke forbrukslån. Forbrukslånet kan dekke egenkapitalen banken krever for at du skal få det første stedet. Gjør du det på riktig måte kan du kjøre på hardt og betale ned lånet raskere enn du må. Bli så kvitt forbrukslånet først for deretter å fokusere på huslånet. Forbrukslånet er fundamentet i drømmen.