Hopp til innhold

De sto foran meg

kvinne

Det var sent i oktober og det regnet kraftig. Vi satt foran peisen på hytta med vin og fantaserte om hvordan det var å kunne ha en trekant.

Jan Tore og jeg har alltid hatt et åpent syn på sex. Vi har fra første stund kunne fortelle hverandre om hva vi ønsker, liker og hva vi fantaserer om. Denne kvelden satt vi tett inntil hverandre og fortalte hverandre om hva vi skulle gjøre om vi fikk sjansen til å oppleve denne fantasien.

Plutselig banket det på døren. Jeg gikk for å åpne.

Utenfor stod det en mann. Han så rimelig forkommen ut. Han sa han hadde kommet vekk fra de andre han var sammen med på tur. Jeg ba han komme inn sånn at han kunne få varme og tørke seg litt. Da han kom innenfor tok han av de våte klærne og hang dem opptil tørk på badet. Det tar jo tid å tørke klær, så jeg ga han et pledd han kunne ha rundt seg imens.

Da han skulle snu seg, fikk jeg se den store pikken hans, jeg kjente at det ble vått i fitta. En tanke slo meg: Var dette en sjanse til trekant?

Vi gikk inn i stuen der Jan Tore satt. Han hadde allerede funnet frem et glass til vår gjest som for øvrig het Terje. Vi satte oss i sofaen, drakk vin og vi fant fort tonen. Vi kom innpå temaet SEX.

Han var åpen, og fortalte at han levde i et platonisk ekteskap. Og at en av hans fantasier bl.a. var å ha sex med to jenter. Han ville gjerne se på dem først. Se at de tok hverandre, stikke fingrene inn i hverandres fitter og slikke hverandres klitoriser, til de begge kom i skrikende orgasmer. For så etterpå å kunne knulle de allerede våte fittene, å kjenne den deilige rykkende spermaen spruter utover ansiktene deres, se at sæden renne ned over munnen og halsen på dem begge.

Jan Tore fortalte om vår fantasi. Trekant med Jan Tore, meg og en annen mann. Hvordan det ville føles å kjenne en annen manns pikk arbeide sammen med Jan Tore inni meg. Om hvordan det ville føles for meg å bli fylt helt opp i begge hull.

Jeg så bort på Jan Tore og kunne se at han var kåt. Det kunne sees på bulken i buksen. Han hadde ståpikk. Jeg var vel ikke akkurat mindre kåt av den historiene Terje og Jan Tore hadde fortalt.

Terje hadde også reagert, gjennom pleddet kunne jeg se at pikken hans var klar. Jan Tore kneppet opp buksa, og tok fram den deilige harde pikken sin. Terje dro pleddet til siden og tok pikken i hånden og begynte å runke den sakte med harde tak. Han så på Jan Tore, som også hadde en stiv pikk i hånden.

De så på meg. Jeg tok av meg klærne, det var akkurat som om jeg hadde mistet all kontroll om tid og sted. Jeg stakk to fingre inn i den allerede plaskvåte fitta og smakte på min egen fittesaft. Jan Tore hadde flyttet seg ned på knærne foran meg, han så på meg, bøyde seg frem til meg og hvisket: Endelig får vi oppleve en av våre fantasier.

Han lot hendene gli over brystene mine og kløp brystvortene mine hardt. Han fortsatte nedover. Han fant veien ned til fitta, og pulte meg med tungen, mens han masserte klitten min. Terje satt ved siden av meg, han reiste seg opp og lot pikken gli inn i munnen min. Jeg lot tungen sakte utforske pikken, og han stønnet. Jeg sugde og runket han sakte og hardt.Jeg tror jeg var på randen av orgasme, men jeg ville ikke ha den ennå. Jeg vill føle hvordan det var å ha en pikk i hvert hull. Jeg nesten kommanderte Terje ned i sofaen, jeg trædde meg på pikken hans, Den fylte meg helt opp, kjente han støtet inn i meg med harde tak. Jan Tore stod bak meg, jeg kjente pikken hans gled opp og ned ved rumpa mi. Han hadde hentet baby oljen fra badet. Han smurte meg inn med pikken sin, som var glinsende og glatt av oljen. Han stakken oljete finger inn, gjorde meg klar.

Han førte pikken inn mot rompa mi og stakk pikken sakte inn. Han stønnet. Han fylte meg opp, og jeg kunne kjenne de to pikken samarbeide i rytmisk takt. Jeg var fylt helt opp, pikkene jobbet febrilsk de støtte hardt og fort, jeg kunne kjenne de ble hardere og hardere. Jan Tore og Terje stønnet tungt, de samarbeidet bra. Akkurat som om de hadde gjort dette før. Terje trakk seg ut, mens jeg reiste meg opp og ble knullet hardt bakfra av Jan Tore. Han jukket på som en gal, mens jeg masserte klitten min og jeg kjente orgasmen skylle over meg som en tornado. Jan Tore tok pikken ut og runket den til han lot sæden sprute utover ryggen min i svære kaskader. Jeg tok pikken til Terje i munnen og sugde han. Jeg kjente han rykket til. Spruten stod i ansiktet, og den rant nedover kinnet mitt. Jeg slikket meg rundt munnen og slikket i meg noen dråper av den deilige, sæden.

Vi reiste oss opp og gikk inn i dusjen. Der såpet vi inn hverandre mens vi småkysset hverandre alle tre. Det var som om de ikke hadde fått nok. De var umettelige, virket det som. De begynte å runke. De sto foran meg, Terje runket, mens den andre hånden var rundt det ene brystet mitt, Jan Tore hadde en finger inni fitta mi og fingerpulte meg, mens han runket pikken sin med den andre hånden. Jeg gned klitten min til jeg kom i ennå en kjempe orgasme. De stønnet hardt og lot sæden renne nedover meg. Vi avsluttet hele seansen med å vaske hverandre, og frottere hverandre med deilige, myke håndklær, for så å smøre hverandre inn med bodylotion.

Vi satte oss tilbake i sofaen, fylte opp ny vin i glassene våre og tok en skål for den deilige opplevelsen, som forhåpentlig ikke ble den siste.