Hopp til innhold

Knullenatt

Ja, jeg kan takke han som glemte igjen dette bladet på T-banen, for at jeg i dag er et mye lykkeligere kvinnfolk enn for noen uker siden.
Dette bladet lå så tett sammenrullet mellom veggen og setet at det var ikke lett å oppdage det. Men min nysgjerrighet var blitt vekket, så jeg fikk det løs, og spør om det hetnet til i meg da jeg så hva slags blad det var. Puttet det raskt ned i en av handleposene, redd for at noen skulle se meg med noe slikt.
Spør om det ble lest da jeg kom hjem, hadde nesten ikke tid til å få satt matvarene på plass før jeg rakst bladde igjennom “funnet”. Det var noe som tente ilden i en kvinne som ikke hadde hatt en bankende pikk i seg på snart halvannet år. Da forlot mannen min denne jammerdal etter en ulykke, og siden har jeg ikke hatt noen. Min 44-årige kropp har nok titt og ofte holdt på å gå opp i sømmene i lengsel etter en mann, men har med fingre og andre “husgeråd” klart å stille den verste hungeren.

Men nå, etter å ha fått dette bladet i hus, ble det straks vanskeligere. Alle disse vakre, unge menneskene med sine stolte ståpikker og våte fitter gjorde min egen mus ekstra sulten, for å bruke et slikt uttrykk. Ligger, halvveis i hvert fall, naken på sofaen, det kjølige skinnet i putene gjør godt mot den hete kroppen. Har hatt vett nok til å legge et frotterhåndkle under baken, ellers hadde det blitt stygge flekker på skinnet. For det nesten renner kåtsafter fra fitta mi etter som jeg blar meg frem gjennom bladet. Er til stadighet nede med høyrehanda og kjenner på meg selv, det er helt nydelig å kjenne varmen og fuktigheten som strømmer ut fra underlivet mitt. Og da jeg kom til historien og bildene om de to mannfolka som gjennompulte en ung pike, ble det for mye. Med et par ekstra trykk mot min nå så oppsvulmede klitt, skaffet jeg meg selv en heidundrende orgasme.
Jeg fortsatte å se gjennom bladet, og kom snart til noen sider som ble virkelig interessante. Kontaktsidene. Dette var noe annet enn annonsene i vanlige ukeblad. Her var det jo både bilder og telefonnr. En kunne ringe for direkte kontakt. Leste først rask gjennom det hele, før jeg finleste de som var mest spennende. Spesielt en av annonsene gjorde meg både våt og kåt, en enslig mann på 25 år som søkte etter eldre damer. Bildet av han viste en kraftig gutt, den dinglende pikken hang som en fristende kjøttpølse mellom lårene Tanken på hvordan den ble når den løftet på hodet ble uutholdelig, jeg måtte bare forsøke. Med skjelvende fingre slo jeg det oppgitte tlf. nr., ventet i åndeløs spenning på om han ville svare. Samtidig var jeg liksom sikker på at jeg holdt på å bli galen, ingen andre kvinner gjorde vel noe så idiotisk. Men slike negative tanker ble avbrutt av en hyggelig mannsstemme i andre enden. Etter en del innledningsvansker ble vi raskt enige om både det ene og det andre. Og på tross av at dette var først i uka, ble vi enige om å møtes samme kvelden Kunne like godt hoppe ut i det, så fikk det bære eller briste.
Så heller ingen vits i å kle på meg så meget, alt skulle forhåpentligvis av igjen ganske raskt. Tok derfor bare på meg en kimono jeg hadde fått for mange år siden. Den skjulte det meste og viktigste, men heller ikke mer. Noen naboer å ta hensyn til hadde jeg heller ikke, huset mitt ligger litt skult til, så ingen ser hvem som kommer og går.
Snart kom Morten, som han het, og jeg ble glad for å se at bildet stemte med virkeligheten, når det gjaldt utseendet. Håpet at det stemte med resten også, for det var jo pikken hans som gjorde at det var han jeg ringte til.
Etter de vanlige høflighetsfrasene og velkomstordene, satt vi snart i stuen med hver vår lille en. Jeg satt rett ovenfor han, prøvde å vise frem mest mulig av meg uten å virke alt for provoserende. Og jeg så fort at det virket, han hadde store problemer med å skjule det som skjedde innenfor buksesmekken. Bestemte meg for at nå fikk det bære eller briste, dette orket jeg ikke lengre, fitta mi kjentes ut til å renne over i venten på pikk. Satte meg ved siden av ham, lot hånda hvile over gylfen hans en liten stund, som for å venne seg til følelsen. Før jeg med skjelvende fingre tok til å kle av ham alle klærne, begynte med skjorta og avsluttet med det som skjulte pekestokken. Det var med nød og neppe jeg fikk trusestrikken over den struttende pikken, men snart satt jeg med en naken mann ved min side for første gang på lenge. Og for en mann, hadde noe helt annet å by på enn den jeg var vant med fra før. Må si at jeg hadde aldri vært misfornøyd med min manns, men det var nok bare mangel på viten. Nå så jeg hvordan en mann virkelig kan være utstyrt. Nå i ettertid har jeg jo forstått at denne heller ikke var noe unormalt stor, men den virket både spennende og skremmende første gangen.
Morten hadde befridd meg for kimonoen, satt og lekte med mine stive brystvorter, før han krøp ned på gulvet og kom inn mellom bena mine. Dro meg frem så bare baken hvilte mot puta, begravde så ansiktet i muffa mi. Etter bare noen få slikk av den raspende tunga hver den oppsvulmede klitten, boblet det over. Klemte lårene rundt hodet hans mens jeg klynkende lot det gå rundt tunga hans. Det smilende ansiktet kom, glinsende av mine kjønnssafter, opp og bød meg et kyss. Et meget vått sådant må jeg si, men slett ikke ubehagelig. Hadde jo smakt på meg selv tidligere, fra fingrene, men aldri tidligere fra ansiktet på en mann. Arne, min avdøde, gjorde ikke sånn med meg.
Morten holdt den stive pikken foran meg, bad meg om å suge han, noe jeg ikke hadde det minste imot. Problemet var bare hvordan, hadde jo aldri hatt en pikk i munnen før, men nå kjentes det helt naturlig å gjøre det. Fikk han til å legge seg på sofaen, slik at jeg selv kunne bestemme tempoet, måtte jo trene meg opp. Lot Morten få vite at dette var første gang for meg, og at han måtte fortelle hva som var godt og fint. Tror nok at jeg er ganske lærenem, snart hadde jeg halve pikken inne i munnen, det glinsende hodet stanget i halsen min, de store ballene eltet jeg med hendene. Han stønnet svakt, bad meg om å ta det rolig, ellers fikk jeg passe meg selv. Men jeg ville ha pikk, nå, deilighetene hans skulle ikke gå til spille. Jeg mer eller mindre dro han etter meg inn i senga, som stod oppredd og klar til å ta imot et elskende par. Fikk Morten overende, pikken stod som en påle opp i lufta, satte meg over og med litt hjelp fant pikken vei inn i meg. Med lukkede øyne senket jeg meg ned, vrikket meg nedover til hele Morten var gjemt inni meg. A, for en følelse, kjenne en mannepikk i seg, en som pulserer og sprer glede og nytelse. Satt lenge og bare nøt av følelsen, før jeg langsomt lot meg gli opp og ned på godsakene hans. Morten lå smilende og så på, heldiggrisen som kunne se hvordan pikk og fitte passet sammen. Men snart fikk ansiktet hans et mere anstrengt uttrykk, grimaser fortalte at det var like før eksplosjonen kom, nå hjalp det ikke å ta det med ro lengre. Med noen kvalte stønn slapp han niagarafossen løs inni meg, det kjentes slik ut. Herre gud som han sprutet, skudd etter skudd traff fittetaket, det piplet ut mellom fitteveggene så vi ble kliss våte begge to. Følelsen av den sprutende pikken var nok til at jeg selv fikk tenning igjen, mens han sprutet ut sine siste dråper fikk jeg min andre reise for kvelden.
Jeg var fra før vant til at når det var gått, ja da var det kroken på døra, en slapp en som ikke dugde til noe. Ikke slik nå nei, ungdommelig kraft. Pikken til Morten kjentes like stiv ut hele tiden, jeg lå der og små løftet meg opp og ned på den mens lykkefølelsene etter orgasmen gav seg. Gledessaftene hans rant ut av meg, ble som et skummende hav mellom oss der vi gned underlivene mot hverandre.

Snu på deg, hørte jeg han si, slik at jeg kan få drikke fra musa di.
Nesten motvillig løftet jeg meg vekk fra lykkestanga, satte meg isteden over ansiktet hans. Stillingen vi inntok har jeg i ettertid forstøtt heter 69. Mens jeg kjente munnen hans mot de våte fitteleppene, den ru tunga slurpet i seg av godsakene som fløt mellom dem. Pikken stod stiv og strunk foran meg som om den bad om å bli slikket, og han behøvde ikke å be lenge. Runket den noen ganger, lekte med de nå så klissete og seige ballene, før jeg langsomt lot, så mye jeg maktet, pikken forsvinne inn i munnen. Hadde gruet meg til dette, var redd for smaken av “mannesaft”, men det var slett ikke ubehagelig. Bestemte meg for at jeg en eller annen gang skulle la en eller annen komme i munnen min. Og det ble raskere enn jeg hadde drømt om.
Morten hadde snart slikket og drukket meg ren, ofret nå all oppmerksomhet på godknappen min, som slett ikke er liten. På en eller annen akrobatisk måte klarte han å la to fingre gli ut og inn av meg samtidig som leppene sugde klitten. Tungespissen danset mot den stive minipikken min, lystfølelsene spredte seg i kroppen. Jeg stønnet av nytelse mens jeg forsiktig gned meg mot ansiktet hans. Gang på gang brakte han meg opp mot toppen, men visste akkurat når han skulle ta en pause. Til slutt var jeg som en sitrende nervebunt, skalv og sitret i vente på å få komme over kneika. Og endelig, etter lang tids “pine”, lot han meg slippe. Boret ansiktet mot fitta, dro meg ned til seg mens tunga hamret mot klitten. Sol og stjerner danset foran meg, hørte meg selv skrike mens spasmene rev og slet i meg. Tror nesten jeg må ha svimet av litt, våknet først av at Morten lå og kysset meg på munnen. Det vakre ansiktet hans var glinsende av våre felles safter, men hva gjorde vel det. Smilende spurte han om det hadde vært fint, og jeg kunne bare nikke smilende tilbake.

Vil du gjøre det samme med meg, du sugde så helvetes godt?
Jeg bare nikket igjen, gled ned ved siden hans hvor minst 20 cm pikk stod og ventet. Slikket forsiktig på det glinsende hodet, lot tunga følge den glatte huden helt rundt, før jeg strammet leppene rundt pikken og lot hodet senke seg nedover. Morten lå bare og stønnet mens godsaken hans forsvant i munnen min. Venstrehanda lekte med ballene, kilte og klorte i den skrukkete pungen, mens den andre runket opp og ned på det som ikke fikk plass i munnen, og det var ikke mye. Nå gjorde jeg gjengjeld, forsøkte å lese tegnene hans så godt jeg kunne, ville holde ham på pinebenken lengst mulig. Til slutt var køddene hans bare som en hard tennisball, han nesten bad meg om å slippe unna. Så jeg intensiverte suginga, lot bare hodet være innenfor mens jeg runket alt raskere. Spør om han kom, det fosset ut av pikken hans, ennå det hadde gått før på kvelden. Stråle på stråle av saftene hans ble skutt ned i halsen min, jeg gulpet i meg så godt jeg kunne. Men det var ikke til å unngå at noe rant ut, det var jo mengder som kom. Nå var det han som var utslått, bare lå og stønnet mens jeg slikket ham ren for deiligheter.
Etter å ha samlet litt krefter i armene til hverandre, ble vi enige om å ta en liten pause, for nå var det opplest og vedtatt at han skulle bli natta over. For når jeg først hadde fått en arbeidsvillig pikk i huset, ja da ville jeg ikke slippe den så lett. Hadde så alt for mye å ta igjen.
Vi hadde såpass klare tanker ennå, så vi husket å legge noe under oss i sofaen, ellers er jeg redd den hadde måtet renses etterpå. For alt som var blitt sprutet inn i mitt indre, det kom jo ut igjen. Det ble både klissent og vått under meg. Morten var titt og ofte nedi og fingret på godsakene, bød meg etterpå fingrene til avslikking. Jeg lå heller ikke på latsiden angående fingring. Monsterstanga til Morten var snart klar til nytt angrep i mitt indre.
Mens vi sitter der og hisser hverandre opp, spør Morten plutselig. Kunne du tenke deg en mann til å leke med?
Var ikke sikker på om han mente nå eller senere, så han måtte forklare.
Jo, det var nå han mente, han hadde en kamerat som elsket trekantsex, da han var litt bifil. Morten innrømmet at han også elsket å leke litt med en annen mann, men bare slikk og sug, noe analt var ikke aktuelt for noen av dem. Men, som Morten sa, det og i nærbilde se en staut kukk som jobbet intenst i en villig mus, det var det store med to menn sammen om en kvinne.
Jeg trengte ikke lang tid på å bli overbevist om at dette var riktig, så han fikk min velsignelse til å ringe denne kameraten. Og han var både ledig og klar til å komme, det skulle ikke ta lange tiden, skulle bare dusje før han reiste. Det var noe vi sikkert også trengte, og at vi da badet sammen var også helt naturlig. Innsåpinga av hverandre bar vel mere preg av en runkestund enn av såping, men vi klarte da å stoppe før det kokte over for noen av oss. Nå måtte vi vel vente på den nyinviterte. Og Roger kom like etterpå, en riktig graing av en gutt. Ja, jeg kaller han gutt, for han var yngre enn Morten, bare 22 år. Han hadde heller ikke tatt på seg unødig med klær, så han var raskt like naken som oss to andre. Buksa avdekket en pikk så nydelig at jeg kunne spist den opp, noe jeg jo nesten forsøkte på like etter. Hvorfor den var så delikat sier du? Jo, hele Roger var hårløs, huden var glatt som på en barnerumpe, også der du vet. Både den kraftige, halvstive pikken og posen med de to store steinene i var helt glatte. Hadde på følelsen at det var fjernet, håret altså, med kremer og ikke med barbering, noe han innrømmet etterpå.
Jeg gikk ned på kne foran han, for riktig å gjøre meg kjent med junior, og han var gentleman nok til å hilse tilbake. Langsomt løftet den seg mere og mere opp etter som jeg lekte med den deilige pikken. Snart stod den, lang og stiv, oppetter den glatte magen hans, ut av åpningen piplet små blanke dråper. Disse gned jeg utover det glatte mørkerøde hodet, før jeg lot så mye som mulig av godsakene hans forsvinne i munnen min Hendene hans grep rundt hodet mitt, holdt meg som i en skruestikke, mens han med nød og neppe klarte å be meg være forsiktig. Jeg kjente det rykket faretruende i “lekeapparatet”, så jeg holdt meg helt i ro til han også slappet av litt igjen. Pikken hans fikk “friluft” til jeg hadde fått med meg begge guttene inn i senga igjen. Hadde alt bestemt meg for at dette første “skuddet” hans skulle jeg ha i munnen, ville kjenne kraften i en ungdoms utløsning. Morten og Roger var jo begge bifile, så det var jo helt naturlig for dem å ligge inntil hverandre og kysse og kline, mens jeg lekte med godsakene. Mest Rogers selvfølgelig, det var jo derfra jeg ventet på dusjen. Han løftet seg alt raskere og urytmisk opp mot min sugende munn, mens han stønnet mot Morten sin munn. Kjente hvordan han spente kroppen til det ytterste, før han med et stønn, ja, nesten som et befrielsesrop, slapp alt løs. Jeg som hadde bestemt meg for å svelge det hele glemte hele forsettet. Det var som om hodet ble slynget tilbake av kraften i sædstrømmen hans, jeg runket febrilsk med begge hender mens den gråhvite fløten støtvis ble slynget inn i munnen. Noe fikk jeg jo svelget, men mesteparten ble liggende rundt kukrota og på magen hans. Langt om lenge sluttet det å sprute, jeg slikket pikken ren før jeg glad opp i senga mellom de to guttene. Med den ene handa lekte jeg med Morten sin stive, mens den andre lekte og gned utover gledesdråpene til Roger. Hele hans mage og edlere deler ble massert med denne livgivende hudkrem. Pikken hadde jo ikke blitt slakk i det hele tatt, og nå var den lysten på å få litt kjøttomslag på pikken, som han sa. Og mente at den dyvåte grotta mi ville passe ypperlig til det formålet, det var jeg også helt enig i. Morten ville også være deltager, så vi måtte finne en stilling som gav plass til alle, og Morten visste svaret. Han dro meg innover seg, slik at jeg hadde pikken hans akkurat under ansiktet, mens fitta mi stod og glippet rett over hans hode. Roger knestod over hodet til Morten, og med litt hjelp fra Morten sine hender gled Rogers lange stive inni meg. Herlig var det å bli besteget som en hest mens jeg selv hadde en pikk å leke med like foran ansiktet. Jeg kunne bare stramme leppene rundt pikken, bevegelsene sørget Roger for der han langsomt og rytmisk lot redskapen romstere i mitt indre. Roger holdt godt rundt hoftene mine mens han jog kameraten ut og inn av lille meg, alt mens Morten febrilsk forsøkte å slikke tappen min Prøvde å senke meg ned mot tunga hans, men det ble vanskelig med pikken til Roger som nesten løftet oppover. Men hver gang han berørte tappen for det som ilinger gjennom underlivet mitt, red som på en bølge. Det var så bitte lite som skulle til for å eksplodere, prøvde å holde igjen, for det var enormt å ligge der og surfe i grenseland. Prøvde å gi tegn til elskerne også om hvordan det lå an, men det var som å prate til veggen. Ufortørnet fortsatte de sin lek, og naturen krevde sin rett, det gikk med høye stønn og små skrik mens jeg febrilsk gned meg mot den jukkende pikken. Mens de kraftigste spasmene pågikk, holdt Roger pikken stille i mitt indre, lot seg glede over mine skjedemuskler som bearbeidet pikken, før han satte i gang i samme tempo som tidligere. Og nå ble det som å ri på en bølge av nytelse, hadde en følelse av at det gikk stup i ett. Det var selvfølgelig et selvbedrag, men mange små orgasmer trillet ut av meg før også guttene måtte melde pass. Roger hang innover meg som en hund som parer seg, hendene i et godt grep om puppene mine, mens pikken var dypt begravd i den kåte fitta. Kukken beveget seg ikke lengre ut og inn, bare kraftige nykk som om hele han forsøkte å komme inni meg. Med noen uartikulerte lyder boret han seg så, nesten brutalt inn, og jeg kunne tydelig kjenne hvordan prikken svulmet opp inne i meg før hans deilige unge sæd ble skutt inni fitta som av en kanon. Varmen ble ubeskrivelig der inne, jeg slapp pikken i munnen og nesten skrek mens det i samme stund gikk for både Roger og meg. Og Morten. For omtrent i samme stund som jeg slapp pikken hans ut av munnen, gikk det for han også. De første strålene traff meg rundt om i ansiktet og håret før jeg klarte å samle meg såpass at jeg fikk tatt imot resten med munnen. Det var jo ikke de helt store mengdene med manna han hadde å by på, det var jo ikke lenge siden forrige “utblåsing”. Roger trakk sin halvstive ut av fitta, og jeg kjente hvordan hans etterlatenskaper piplet ut og nesten rant ned i ansiktet til Morten, som slurpet det i seg som om det var riktige godsaker.
Snart lå jeg der med en mann på hver side av meg, alle ganske så utslåtte etter hendelsene. Men vi var også helt innforstått med at dette bare hadde vært starten på natten, for dette skulle bli vår “knullenatt”.
Vi følte trang til litt leskende etter strabasene, så vi forlot senga for å finne oss litt godt å drikke på. øl smakte jo slett ikke så ille, så vi benket oss i sofaen med våre skummende glass. At det etterpå kom til å bli flekker, store sådanne, tenkte ingen på. For det var ikke til å unngå at mye av våre felles safter rant ut fra mitt indre. Og det ble jo ikke noe mindre vått av at guttene hele tiden satt kåtet meg opp med prat og fingring og slikking. Brystvortene ble sugd og slikket mens hendene deres vekselvis masserte området rundt, i, fitta. Og det var ikke bare jeg som reagerte på dette, to reale pikker begynte å vokse i hendene mine. Snart var de som “ubrukte”, klare til å skaffe meg enda mere gleder. Guttene satte seg inntil hverandre og jeg satt snart med den ene pikken i meg. Snart den andre. Men alt ølet som var rent ned i oss har jo en lei uvane med at det skal ut igjen, gjerne når en minst ønsker det. Så også nå. Jeg bare måtte, uansett hvor fint jeg hadde det. Reiste meg motvillig opp fra den pikken jeg satt på da, Morten sin, og sa at jeg måtte tisse. Begge guttene reiste seg samtidig med meg og sa at vi skulle gå på tissetur i lag. Roger lot meg få vite at han likte å bli tisset på, på pikken, og ville at jeg skulle gjøre det på han. Hvorfor ikke, tenkte jeg, nå syntes jeg at alt vi fant på var både opphissende og deilig, hadde vel gått med på hvilke ønsker som helst.
Heldigvis har jeg nedsunket badekar, og det ble tatt i bruk nå. Roger la seg ned med struttende pikk, jeg sittende på huk over stoltheten hans. Jeg prøvde først å tisse mens jeg hadde klikken i meg, men klarte bare å presse frem et par dråper, det var liksom noe som stengte. Heiste meg opp slik at pikkhodet bare så vidt berørte fitta, og så lot jeg tisset flomme over kjønnet hans. Jeg satt med bøyd overkropp og så på hvordan det gule-varme-tisset badet hele hans underliv, og nå skjedde litt av et under, i alle fall i mine øyne. Uten at noen eller noe annet enn tisset mitt berørte pikken, så begynte det nå å rykke faretruende i den. Og mens Roger stønnet svakt, så jeg hvordan den svulmet opp og sprøytet sin sæd opp i den gule strålen som sildret nedover den. Etterpå, mens vi stod i dusjen, var det guttene som lot vannet gå. Roger stod bak meg, presset seg mot baken min mens han bad meg om å skille fitteleppene fra hverandre. Morten, som hadde ståpikk, bendte pikken nedover så den pekte rett mot klitten min, og lot så hele altet skylle over meg. Den kraftige strålen traff klitten med stor kraft, nesten for sterkt med det samme, men snart følte jeg en inderlig varme spre seg i hel underlivet etter hvert som galatippen ble massert av det varme tisset. Det var like før det vippet over, da han dessverre ikke hadde mere å by på, i skuffelse begynte jeg å massere meg selv for å få det til å gå, men nå byttet guttene plass, og snart var det Roger som besørget masseringen. Med sitt piss. Mens Morten støttet meg, sprutet Roger sitt varme fluidum mot lystsenteret mitt, og mens det ennå var fullt trykk på hans stråle, stønnet jeg frem min orgasme der jeg hang i Mortens armer. Nå var det både påkrevende og deilig å få tatt en skikkelig dusj, en badeseanse som vel virket mere som en orgie enn badestund. Men langt om lenge kom vi oss ut fra badet, rene og klare til nye dyster. Skjønt det var vel ikke så mye krefter igjen i noen av oss, såpass vilt som det hittil hadde foregått. Men at morgendagen skulle by på mere gleder, ja det var helt klart.